Friday, November 18, 2011

Det er viktig å vite om en jente er egentlig flørter med deg før du kommer til en konklusjonGutter kan møte en vanskelig tid forståelse hvis en jente liker dem eller hvis de er bare å være hyggelig og vennlig. Det er derfor nødvendig å lese skiltene en jente som går av før du kommer til dine egne konklusjoner. Dette er den vanskelige delen som de fleste gutta er aldri sikker på flørting signaler passert av kvinner. De fleste ganger, yngre kvinner liker å ha litt moro ved flirt med gutta selv om de ikke er romantisk tiltrukket. Dette fører ofte til forvirring blant gutter og mistolking av skiltene vil bare føre til forlegenhet og skuffelse.

 Så for å lese skiltene bedre, kan du prøve å forstå eldre eller yngre kvinner og deres intensjoner ved å være observant og ved å følge noen enkle trinn.

Det første til å studere er hvis jenta gjør et forsøk på å være rundt deg og er ofre sin dyrebare tid til å tilbringe mer tid med deg. Hvis hun er, er dette en av de første tegnene på at hun liker deg og ikke bli overrasket om hennes kroppsspråk mot deg er forskjellig fra hvordan det er for andre. De fleste kvinner som prøver
flirt med deg vil også initiere en samtale og vil forsøke å trekke ut informasjon om hvorvidt du er singel, og hvis du er interessert i et forhold.

Noen jenter har en tendens til å bli sjenert når de er med deg. Dette er fordi de er mer nervøse når de står sammen med deg enn de ville være sammen med andre mennesker. Hvis du kommer over et slikt scenario, forstår at kvinnen faktisk ønsker å fortelle deg at hun liker deg, men er redd for å være grei.

Igjen, lese hennes kroppsspråk er en av de enkleste måtene å vite om hun flørter med deg. De fleste jenter som er interessert i deg vil le av dine tåpeligste vitser, stirrer på deg i lange perioder og gjøre forsøk på å starte en samtale med deg. Hun vil også vise deg kjærlighet og bekymring for dine minste problemer og bekymringer bare for å føle deg bedre.

En kvinne som ikke er interessert, vil bare prøve å unngå deg eller kan begynne å snakke kontinuerlig om hennes nåværende eller tidligere kjæreste. Hvis hun flørtende med andre gutter måten hun er med deg, så er hun mest sannsynlig bare være vennlig med og prøver å føle deg komfortabel å være rundt henne.
Unngåelse av telefonsamtaler og mangel på interesse om livet ditt er også klare indikatorer på at hun ikke er i deg.

No comments:

Post a Comment